Sayfalar

10 Ocak 2016 Pazar

Antropi Teach Programının Kurulumu

Fatih Projesi 2. faz etkileşimli tahta kurulumları ile birlikte "Antropi Teach" programı hayatımıza girdi. Şimdi adım adım programın kurulumunu yapalım.

1- İlk adım olarak kurulacak dosyayı seçelim. Antropiteach_fatih_1.1.40117 isimli dosya bizim kurulumunu yapacağımız uygulama. Çift tıklayarak çalıştırıyoruz. Sizden onay isteyebilir. Evet diyerek dosyanın çalışmasını sağlayınız.

2- Sizden kurulum için dil seçmenizi isteyecektir. Türkçe seçerek "Tamam" butonuna tıklıyoruz.

 3- Kurulum için bilgi veren bir ekran gelecek ve ileri diyerek devam ediyoruz.
 4- Programı nereye kurmak istediğinizi soruyor. Kurulacak yeri değiştirmek istiyorsanız "Gözat" butonuna tıklayarak kurulacak yolu seçiniz. Herhangi bir değişiklik yapmak istemiyorsanız "İleri" diyerek devam edebilirsiniz.
  5- Programı başlat menüsünün neresine kurmak istediğinizi soruyor. Kurulacak yeri değiştirmek istiyorsanız "Gözat" butonuna tıklayarak kurulacak yolu seçiniz. Herhangi bir değişiklik yapmak istemiyorsanız "İleri" diyerek devam edebilirsiniz.
 6- Programın masaüstü simgesi oluşturmasını istiyorsanız aşağıdaki seçeneği işaretleyerek "İleri"yi tıklayınız. 
 7- Seçtiğiniz seçenekler ile ilgili bilgileri görüntüleyeceksiniz. Hata olduğunu düşünüyorsanız "Geri" diyerek hatalı yeri düzenleyebilirsiniz. Hata yok ise "Kur" diyerek kurulumu başlatabilirsiniz. 
 Kurulum sırasında MS-DOS ekranları ekranda görüntülenebilir. Bu normaldir.

11- Bu ekranı görüntülediyseniz kurulumu tamamladınız demektir. "Son" butonuna tıklayarak programın çalışmasını sağlayabilirsiniz.
 12- Programı çalıştırdığınızda lisans sözleşmesi görüntülenir. Programı kullanabilmek için lisans koşullarını kabul etmeniz gerekmektedir.
 13- Seçeneği işaretlediğinizde "Aktive Et" ve "Sonra" butonları aktif hale geçecektir. İnternet bağlantınız yoksa "Aktive Et" seçeneği aktif olmayacaktır. "Sonra" dediğiniz sürece açılış sırasında bu ekranı görmeye devam edersiniz. "Aktive Et" dediğinizde bir daha size bu soruları sormayacak ve programı açacaktır.
 14- Program kurulumunu tamamladınız. Tebrikler. Antropi Teach programını kullanmaya başlayabilirsiniz.
15- Programın masaüstünüze simge oluşturmasına izin verdiyseniz aşağıdaki gibi bir simge oluşur ve programı tekrar açmak istediğinizde buradan açabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder