Sayfalar

3 Mayıs 2016 Salı

Expo 2016 Antalya'da

 

Expo var dediler kalktık gittik. Gezelim görelim nedir bu Expo dedik. Diğer illerde bile tabelası olan Expo ne acaba dedik ve gittik.

Trenle gidelim otopark sıkıntılı olur dedik ama henüz tren çalışmadığı için arabalara atladık gittik. 10TL otopark ücreti verdikten sonra içeri girmek üzere yola koyulduk.

İçeri girdiğimiz noktada bizi devasa bir kule karşıladı. Yukarı bak bak bitmiyor. Kongre merkezi olacakmış ilerde. Şimdilik ziyarete kapalı. Expo bitmeden açarlar umarım.

Bu devasa kuleden sonra içeri girdiğinizde güzel bir park alanı karşılıyor sizi. Açılış yapılmış olmasına rağmen henüz yapılacak yerlerin olması da ayrı bir komedi olmuş. Henüz inşaat halinde olan kısımları mevcut.

 İçeride her bölgeye ait binalar yapılmış. Bodrum mimarisiyle yapılmış bir balıkçı.

Expo'da en çok hoşuna ne gitti derseniz... "Çocuk Adası" tek geçerim. En çok beğendiğim alandı. Çocuklar için hazırlanmış birbirinden güzel etkinlikler vardı. Ritm, boyama, baskı, maden arama, arkeoloji vb daha neler neler. En iyi yanı kesinlikle bu adaydı...

Birazda Expo'yu gezmeye ne dersiniz?








Dostluk Çanı(Kore)

Veeee benim en keyif aldığım etkinlik...
Büyükleri de unutmamışlar. Büyükler için de oldukça eğlenceli etkinlikler var. Expo'nun en iyi yanı etkinlikleriydi. Onun dışında çok büyük bir beklenti ile gitmeyin hayal kırıklığına uğramayın. Gerçi henüz gezemediğimiz yerleri de var. Oraları da gezdikten sonra daha iyi bir yorum yapılabilir.

Gideceklere tavsiyem, yanınıza bol bol su alın ve oldukça fazla yürüyeceksiniz rahat giyinin.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder