Sayfalar

1 Mart 2018 Perşembe

DGT1002 - Satranç Saati

Satranç saati aradığım şu sıralarda bu saat ile ilgili pek bilgi bulamamıştım. Bugün saate kavuştum ve ilk izlenimlerimi yazayım dedim.

Öncelikle Zumbul firmasına teşekkür etmek isterim. Siparişi verdiğim gün kargoya teslim ettiler. Paketleme tek kelimeyle mükemmel. Titiz çalışmalarından ötürü firmaya çok teşekkür ederim. 


Saatimiz küçük hafif bir saat. 15 cm uzunluk 6 cm genişlik ve 6 cm yüksekliği olan bir saat. Malzeme olarak kaliteli bir duruşu var. 


Bu saati tercih etme sebebim piyasada emsallerine göre uygun fiyatlı olmasıydı. Süre artırımı özelliğine sahip saatler içerisinde maliyeti en düşük saat bu saat. 


Üzerinde 6 adet buton bulunuyor. Açma kapama butonu, başlat durdur butonu, + ve - butonları ve hamle butonları. Saati açmak için açma düğmesine basılı tutuyorsunuz. En son hangi ayarı yaptıysanız o şekilde karşınıza çıkıyor.


Şu anda 15+5 olarak ayarlanmış bir oyun bizi karşıladı. + ve - tuşlarını kullanarak zamanı artırıp azaltabiliriz. Süre artırımı ayarını yapmak için süreyi başlatmadan açma düğmesine bir kez basıyoruz.


Karşımıza bu ekran çıktığında + ve - tuşlarını kullanarak istediğimiz süreyi ayarlıyoruz. Tekrar açma düğmesine tıklayarak önceki ekrana dönebiliriz. Artık oyunumuzu oynamaya hazırız. Başarılar... :)

Veeee son olarak kısa bir tanıtım... İyi seyirler :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder